Fagnar 42 ára afmæli í Portúgal

Nicole Scherzinger.
Nicole Scherzinger. AFP

Söngkonan Nicole Scherzinger fagnar nú 42 ára afmæli sínu á sólarströnd í Portúgal. Þar nýtur hún lífsins með kærasta sínum Thom Evans sem er 35 ára. Þau flugu í frí til Portúgal þrátt fyrir kórónuveiru-faraldurinn og heimsóttu meðal annars foreldra Evans sem þar eru.

Scherzinger birtir myndir af sér á Instagram fáklæddri á skútu og þakkar Guði fyrir enn eitt árið sem hún er á lífi. 

Scherzinger skaust upp á stjörnuhiminn með hljómsveitinni Pussycat Dolls og hefur einnig notið velgengni sem dómari í breska raunveruleikaþættinum The X Factor. 

View this post on Instagram

A Birthday Prayer Of Gratitude • Thank you God for another year around the sun. For a new day, fresh breath in my lungs and my heart beating stronger than ever, I am so grateful. Thank you for your grace and this unexpected gift of time. Thank you for the joy and overwhelming love I am able to receive today from family, friends and so many around the world. Thank you for being so good to me and for never giving up on me, you’ve shown me the true meaning of love, happiness & peace, and I am eternally grateful. Your little Nicole xo • It’s so important to take time to reflect on how fortunate and blessed we are, now more so than ever. Hold on, don’t lose faith. God is good.

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jun 29, 2020 at 1:27pm PDT

mbl.is