Ómissandi þáttur fyrir tískuspekúlanta

Katherine Ryan er The Duchess.
Katherine Ryan er The Duchess. Skjáskot/Instagram

The Duchess eru nýir þættir sem hafa slegið í gegn á Netflix. Þættirnir fjalla um einstæða móður sem er kjaftfor og ákveðin í að fara eigin leiðir í lífinu.

Jú, vissulega eru þættirnir fyndnir en þeir hafa ekki síður vakið athygli fyrir framúrskarandi klæðaval aðalleikkonunnar Katherine Ryan. Í þáttunum sést hún til dæmis sækja barnið sitt í skólann í dásamlegum náttfötum með fjaðrabryddingu frá The Sleeper og „dónalegri“ peysu yfir úr smiðju Rachel Antonoff. Þá hikar hún ekki við að vera í spariklæðnaði dagsdaglega.

Stílisti þáttanna er Jennifer Michalski-Bray og hefur hún stíliserað fyrir Gossip Girl-þættina sem og margar stórstjörnur. Stíll hennar er mjög litríkur og stelpulegur. Vel skreytt hárbönd, pallíettur, glimmer og glamúr. Nokkuð sem hversdagslífið þarfnast akkúrat núna. Eitt er víst að áhugafólk um tísku má ekki láta The Duchess fram hjá sér fara.

View this post on Instagram

When you’re having what you thought was midweek wine and remember it’s only Monday... FIVE more days until The Duchess is out on @netflix featuring my favorite Gal Pal @kathbum who wrote, produced and starred in the series - I couldn’t be more proud of all her hard work! I’m this image she’s wearing: Dress by @zandra_rhodes_ 🖤 @Top by @alexanderwangny 🖤 Heels by @giuseppezanotti 🖤 Bag by @ysl available at @catwalk.club 🖤 Blazer by @racil 🖤 Socks by @gucci 🖤 #StyledByMe @jennifer.michalski.bray.style with #Hair and #Makeup by #MUA @fionaeustace 💋 #fashionstylist #style #ootd #lotd #theduchess #katherineryan #netflix #jmbstyle #theduchessstyle #jennifermichalskibray #styling #styleinspo #costumedesigner #costume #netflixandchill #gucci #ysl #giuseppezanotti #fashioninspo #outfitinspo #celebritystylist #celebstylist #celebritystyle #celebstyle #bestdressed #costumedesign

A post shared by Jennifer Michalski-Bray (@jennifer.michalski.bray.style) on Sep 7, 2020 at 11:50am PDT

View this post on Instagram

@kathbum in our wsp sweatshirt is the highlight of my year. Also, if you haven’t yet watched The Duchess, run don’t walk.

A post shared by Rachel Antonoff (@rachelantonoff) on Sep 26, 2020 at 11:15am PDT

View this post on Instagram

#Throwback to nearly a year ago filming this scene in North London for #TheDuchess featuring @kathbum coming out tomorrow on Netflix worldwide. My second favorite outfit of the series: Jacket by @racil Top by @christopherkane Jeans by @alexanderwangny Belt by @isabelmarant Heels by @numeroventuno Headband by @victoriapercival_accessories Bag by @balenciaga available to rent at @catwalk.club #Makeup & #Hair by @fionaeustace #fashionstylist #stylist #styling #ootd #outfit #outfitpost #outfitinspiration #styleinspo #styleinspiration #balenciaga #jennifermichalskibray #jmbstyle #celebritystylist #celebstylist #celebstyle #celebritystyle #katherineryan #theduchessfashion #theduchessstyle #costumedesign #costumedesigner #londonstyle #netflix #whattowatchonnetflix #bts #behindthescenes

A post shared by Jennifer Michalski-Bray (@jennifer.michalski.bray.style) on Sep 10, 2020 at 1:51pm PDTView this post on Instagram

Feel free to use this in your daily convos 🙂

A post shared by Netflix Comedy (@netflixisajoke) on Oct 1, 2020 at 11:37am PDT

mbl.is