Afmæliskjóllinn kostaði 1,4 milljónir

Afmæliskjóll Kim Kardashian West var ekki af verri endanum.
Afmæliskjóll Kim Kardashian West var ekki af verri endanum. Skjáskot/Instagram

Afmælisveisla Kim Kardashian West er sönnun þess að maður verður bara fertugur einu sinni á ævinni. Kardashian West sparaði ekkert til og bauð nánustu vinum og fjölskyldu í veislu á einkaeyju. Hún sparaði ekki heldur þegar kom að kjólnum en kjóllinn hennar kostaði 1,4 milljónir króna. 

Kardashian West valdi sérstakan kjól fyrir tilefnið, gylltan kjól úr Time Machine-línunni frá Vivienne Westwood sem gefin var út vorið 1988. Eins kjóll úr línunni kostar 9,970 þúsund bandaríkjadali eða um 1,4 milljónir. 

Við kjólinn var hún í gylltum hælaskóm frá Aminu Muaddi sem kosta bara 120 þúsund íslenskar krónur.

Kim Kardashian West ásamt systkinum sínum.
Kim Kardashian West ásamt systkinum sínum. Skjáskot/Instagram

Áður en Kardashian West skellti sér á einkaeyjuna til að halda veislu héldu systur hennar og móðir óvænt partí fyrir hana. Þar var hún í fallegum gylltum kjól frá Dolce & Gabbana og í skóm frá René Caovilla. 

Skjáskot/Instagram
View this post on Instagram

All I can say is WOW! My mom and my sisters threw me the most epic surprise party that was so special in my heart. We showed it on E as a special so you guys got to see the behind the scenes of how it really went down. You know I’m a sentimental person and this party was the most special. They re-created all of my special birthdays throughout my life from looking at all of our old home videos. They re-created the party, The same balloons, the same cake, everything! My dad video taped and documented our whole lives so they showed each of the videos of my birthdays on a big screen behind the party. I entered into the room that started off at my first birthday party with the same ponies and the same cake, and my dad wishing me a happy 1st birthday. Then as I entered in the room I ended up at my second birthday then my fourth birthday leading up to my 10th birthday where my sisters did the same exact dance that they did for me when I turned 10. We then got to my 16th birthday party and my exact same car was there waiting for me with the same exact balloons with the same cake. After a while the curtains opened and the bottle service girls came out which happened to be my sisters and they re-created Tao night club, where I spent all of my 30s having my birthday parties. Each and every detail that went into this was so special and I am forever grateful to my family for taking the time to put this together to celebrate me turning 40. I can’t wait to share so many more birthday photos and videos with you guys soon and I thank each and everyone of you who reached out with birthday wishes ✨ Also shout of to @mindyweiss for putting this all together. You were there putting together all my birthday parties when I was a little girl so this definitely came full circle.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 23, 2020 at 8:55am PDT

mbl.is