Þetta hafa börnin misst út úr sér

Börn eru svo skemmtilega hreinskilin og fyndin. Hvað hefur barnið ...
Börn eru svo skemmtilega hreinskilin og fyndin. Hvað hefur barnið þitt sagt sniðugt að undanförnu? mbl.is/Thinkstockphotos

Börn eru svo yndislega heiðarleg og segja vanalega hlutina eins og þeir eru. Stundum getur fortíðin minnt þau á eitthvað allt annað en okkur. Hér eru nokkrir gullmolar sem finna má á síðunni Parents á Instagram.

Við hvetjum alla foreldra til að deila þessari frétt með gullmolum sem hafa komið frá börnum þerira að undanförnu.

Lífið er nefnilega svo miklu skemmtilegra með börnum.

View this post on Instagram

As said by Chloé, age 6 😂 . . . Send us your funniest kid quotes for a chance to win a $150 @Visa_US gift card and be featured on our Instagram page and in Parents magazine! To enter, email kidquotes@parents.com with your mailing address, phone number, and your child's name and date of birth. NO PURCHASE NECESSARY. Ends at 11:59 p.m. ET on 6/29/19. Open to residents of 50 U.S. & D.C., 21+. See link in bio for complete rules.

A post shared by Parents (@parents) on Apr 10, 2019 at 7:00am PDT

View this post on Instagram

As said by Adrian, age 2 😅 . . . Send us your funniest kid quotes for a chance to win a $50 @AmericanExpress gift card and be featured on our Instagram page and in Parents magazine! Plus, you could also win the grand prize—a $500 @AmericanExpress gift card! To enter, email kidquotes@parents.com with your mailing address, phone number, and your child's name and date of birth. NO PURCHASE NECESSARY. Ends at 11:59 p.m. ET on 11/30/19. Open to residents of 50 U.S. & D.C., 21+. See link in bio for complete rules.

A post shared by Parents (@parents) on Mar 13, 2019 at 7:16am PDT

View this post on Instagram

As said by Emmiyah, age 5 ☕️😒 . . . Send us your funniest kid quotes for a chance to win a $50 @AmericanExpress gift card and be featured on our Instagram page and in Parents magazine! Plus, you could also win the grand prize—a $500 @AmericanExpress gift card! To enter, email kidquotes@parents.com with your mailing address, phone number, and your child's name and date of birth. NO PURCHASE NECESSARY. Ends at 11:59 p.m. ET on 11/30/19. Open to residents of 50 U.S. & D.C., 21+. See link in bio for complete rules.

A post shared by Parents (@parents) on Feb 27, 2019 at 5:15am PSTmbl.is