Það krúttlegasta á Instagram?

Adrian og Maddie eru bestu vinir.
Adrian og Maddie eru bestu vinir. Skjáskot Instagram

Adrian Michalek er tveggja ára breskur strákur. Hans besti vinur er tíkin Maddie og eru þau óaðskiljanleg. Hverja helgi fara þau saman í langar gönguferðir og skoða umhverfið. Foreldrar Adrians stofnuðu Instagram reikning sem fangar þessa fallegu vináttu barns og hunds. 

„Maddie er eins og litli skugginn hans. Hún eltir hann út um allt og þau leika saman frá morgni til kvölds og enda daginn saman í kúri uppi í sófa,“ segir móðir Adrians í viðtali við Daily Mail. 

„Hann fer aldrei að sofa án þess að gefa henni koss. Þau eru eins og systkin, eða því sem næst. Við vildum fanga þessar fallegu stundir þeirra saman og leyfa öðrum að vera vitni að þessari þroskasögu stráks og hunds.“

View this post on Instagram

Pup and I stopped for a bit of lunch amongst the wildflowers. What a beautiful place to enjoy a sandwich! Don't worry, Maddie had her fair share of sandwich in the end 😉 I may love sharing food more than I do eating it... 😜 (Swipe left to see our lunch highlights and how patient and gentle of a pup we have!) #littlechapandpup #cotswoldlavender . . . . . #aboyandhisdog #candidchildhood #celebrate_childhood #csm_bestofsummer #kidswithdogs #jj_its_kids #lookslikefilmkids #moc_under5k #mumswithcameras #petsandkiddos #pupsandkiddos #purelyauthenticchildhood #raw_cuteness #sfth_pets #snaphappybritmums #toddleradventures #t_c_c_yellow #treasured_childhood #tsj_clingingtosummer #wanderpawsandtots #wildandbravelittles #youthunscripted

A post shared by Little Chap & Pup (@littlechapandpup) on Aug 15, 2019 at 12:03pm PDT

View this post on Instagram

As the sun began to set, our little duo sat to take in the beautiful vista. You could see for miles. Rolling hills, sheep, flowers, trees, farmland. Adrian sat his bunny beside him. The view was stunning. But looking at this trio in a cute little row was even more beautiful to me. Then Adrian leant over and put his arm around Maddie... My heart skipped a beat 🥰 #littlechapandpup . . Next up... our adventures in France! Watch this space to see all the beautiful villages, countryside and chateaux we explored! . . . . #aboyandhisdog #pupsandkiddos #petsandkiddos #childhoodwonders #childrenseemagic #createandinspireloop #kidswithdogs #let_there_be_delight #letthemexplore #lookslikefilmpets #lookslikefilmkids #theartofstorytelling_ig #project_faceless #purelyauthenticchildhood #raw_pets #shared_joy #snaphappybritmums #storyteller_tribe #talesofthemoment #the_sugar_jar #theartofchildhood #thesincerestoryteller #wildandbravelittles #dearestviewfinder

A post shared by Little Chap & Pup (@littlechapandpup) on Jun 10, 2019 at 11:15am PDT

mbl.is