Meðgöngukílóin fóru á 14 mánuðum

Katherine Heigl er þriggja barna móðir.
Katherine Heigl er þriggja barna móðir. AFP

Leikkonan Katherine Heigl eignaðist son fyrir fjórtán mánuðum. Nú er Heigl búin að koma sér í sitt gamla form aftur og sýndi frá ferðalaginu á Instagram. 

Heigl segir að ferðalagið hafi gengið hægt en hún birti þrjár myndir af sér sú fyrsta var einum mánuði eftir fæðinguna, sú næsta var tekin um ári eftir fæðinguna og þriðja myndin var tekin um síðustu helgi. 

„Ég er svo þakklát fyrir að hafa fengið heilt ár til þess að finna þessa magavöðva,“ skrifaði Heigl við myndina og er ánægð með að hafa ekki verið tilneydd til þess að koma sér aftur í gott form á stuttum tíma. 

Heigl hefur verið dugleg undandarið en hún var ákveðin í því að reyna ná af sér síðustu kílóunum þar sem hún var á leiðinni í frí á sólarströnd og byrjar í nýrri vinnu í apríl en Heigl er nýgengin til liðs við leikaralið sjónvarpsþáttanna Suits. 

It’s been almost 14 months since Joshua Jr was born and it has taken me about that long to really get back in shape. The first pic was taken one month after he was born. The second pic was taken almost a full year later and the last pic was taken this weekend. I wish I had a few from in between the first and second so you could really see how slow my progress was but alas...I was busy covering it all up those months, not posing in my unders! Anyway, I have a beach vacation coming up, a new job I start filming in April and my deep desire to feel fit, strong and sexy propelling me forward the last two months to finally loose the last of my baby weight and do a deep dive search for the ab muscles I knew were buried under that belly somewhere! I was wholly and totally inspired by Miss @rachparcell and the before and after pics she shared after taking the #bbg challenge. I had never heard of it but she looked so damn great (she had her baby just a few months before me) that I had to check it out. I found a fantastic app called #sweat that features several different #bbg programs you can choose from and makes it incredibly easy to do anywhere, which for me means in my bedroom at home! I won’t lie, the workouts are real ass kickers but the progress I’ve made in only 5 short weeks has kept me motivated and inspired to keep going! I am so grateful I’ve had a full year to find those ab muscles and get my butt back up where it belongs and wasn’t forced by work to snap back into shape but it is time to make the strength, fitness and overall health of my body a priority and I am so grateful that @rachparcell shared her story and got this mama motivated!

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on Feb 19, 2018 at 11:21am PST

mbl.is